Vi har tyvärr mycket lång kötid för att få bryggplats i föreningen. Fyll i formuläret nedan för att ställa dig i kö. Föreningen tar ut en administrativ avgift på 100 kr/år för att administrera kölistan. Varje år publiceras en lista där du kan se din köplats. Kölistan är ordnad efter ansökningsdatum så ditt namn förblir anonymt. På fakturan från föreningen ser du dina egna uppgifter i kölistan och har då möjlighet att kontrollera hur styrelsen sköter fördelningen.

Senaste publicerade kölista hittas Här där du kan se hur länge personer har stått i kö. Du kan själv göra en bedömning om det är någon ide’ att ställa dig i kön.

Det kan finnas en annan möjlighet att få en temporär plats. Om någon plats blir ledig t.ex. pga. utlandsvistelse går styrelsen igenom kölistan och kan erbjuda temporär plats varvid kötid samt även båtens storlek och djupgående har betydelse då de olika platserna inte kan användas av alla båttyper.

 
Skicka ett mejl till styrelsen att du lagt dig i kön så att vi får ett korrekt datum för din ansökan, samt kan kontrollera dina båtuppgifter och om du äger fastighet på Älgö, vilket är ett krav från kommunen.
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält